fredag 23. mai 2008

Fredag 23. mai


Tidlig i dag morgest kom vi på skolen. Det var nok en trøtt fredags morgen, der samtlige av oss nok følte langt mer for å være ute å nyte solen og de 19 + gradene graderstokken kunne vise til, enn å sitte inne i de velkjente, svette klasserommene de neste 8 timene. Derfor var det en fantastisk start på dagen når vår (fantastiske) lærer ga oss lov til å ta turen på moloen, i mot at vi lovet henne å spise en is, noe vi syntes var et rimelig greit krav.
Vi var ikke store gjengen som tuslet nedover mot Bodøs hjerte, men vi fikk ingen mindre koselig tur av den grunn. Først gikk turen innom 7/11, der vi fikk servert en fortreffelig yoghurt-is.
Videre gikk turen til Havna gatekjøkken, som forøvrig kan tilby byens beste soft-is. Etter en rask tur innom Narvesen, for aller siste is kjøp, ruslet fire jenter glade og fornøyde mot moloen. På vår vei traff vi Zhenya, som for første gang iløpet av sin tid i Nordlands hovedstaden, fikk sett byen fra sitt vakreste mens vi gikk bortover steinmoloen. Alt i alt hadde vi en nydelig tur, og bedre start på fredags morgenen skal du lete lenge etter.:)

Ingen kommentarer: